Direktlänk till inlägg 1 april 2008

Kaos

Av Ingela - 1 april 2008 09:16

Det är väl det ord som bäst beskriver hur det kändes när jag klev ut från Bröstakuten. Jag hittade en knöl på påskaftonen, i högra bröstet. Eftersom jag hade målat innertak i två och en halv dag, viftade jag först undan den som en valk. Men jag kunde inte riktigt tro på den förklaringen.


Direkt efter helgen beställde jag tid för en trippelundersökning. Dit klockan tio för att känna på knölen, mammografi direkt efter och tillbaka på eftermiddagen för en finnålspunktion. Och så satt jag där framför läkaren. Cancer. Jag? Nej, det måste vara något fel.


Läkaren hade redan bokat en tid hos kirurgen på St Göran och berättade att jag nog fick räkna med att det kunde dröja fram till sommaren innan jag var i full fart igen.


Resten av dagen är rätt suddig. Jag tog tag i några telefonmeddelanden och gick upp på jobbet och hämtade mina saker. Ner i lägenheten och gav hundarna mat och en kvällspromenad. Sen kom tårarna. Många och länge. Jag försökte öva på hur jag skulle kunna berätta om det här. Det gick inte särskilt bra. Tårarna bara kom tillbaka.


Och det värsta var att det inte var något aprilskämt...

 
ANNONS
 
Dockmamman

Dockmamman

10 oktober 2008 09:18

Inte för att mmina tårar hjälper men jag gråter för din skull/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<<
April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se