Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Första besöket på Radiumhemmet

Av Ingela - 29 april 2008 14:56

Är det något man förknippar med cancer, är det väl Radiumhemmet? Jag var där idag och träffade "min" onkolog. Professor och överläkare. Fint ska det tydligen vara när man har en ovanlig knöl. För ovanlig är han (det är väl självklart att det är en han, eller...). Så ovanlig att professorn sprang ut och hämtade en kollega för att hon skulle få se en sån knöl åtminstone någon gång under sin karriär. Men stopp och belägg, tänkte jag. Jag vill inte vara annorlunda. Jag vill bara ha en alldeles vanlig knöl som man bara opererar bort och sen är det bra med det. Kan vi inte backa bandet?


Det kunde vi naturligtvis inte. På fredag kör vi igång med cytostatikan. På fredag??? Men det går väl inte. Jag har ju så mycket att göra INNAN!!! Ska jag inte göra all röntgen först? Och port-a-cathen då? Den hinner jag väl inte få?


Men här sitter jag med en obönhörliga sanningen. Första cytokuren på fredag. I morgon ska hjärtat fystestas och allt annat får vänta. Hej och hå vad det går!

 
ANNONS
 
Dockmamman

Dockmamman

10 oktober 2008 09:24

Ja hjärnan hinner inte med...

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<<
April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se