Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

Porten på plats

Av Ingela - 22 maj 2008 17:41

Igår tillbringade jag dagen på St Görans dagkirurgi, med att operera in port-a-cathen. Förhoppningsvis ska den förenkla min tillvaro rejält. Dels är den ingången till cytokurerna men kan naturligtvis komma till nytta om jag nu skulle bli inlagd igen.


Lite ont gjorde det när dom började skära men då fick jag mer bedövning. Jag tyckte själv att jag var vaken mest hela tiden och klagade lite på att det var dålig kvalitet på lull-lullet. Då skrattade dom och sa att jag hade sovit jättelänge. Sen minns jag inte så mycket mer. Jag fick ligga och vila en stund på uppvaket, sen fick jag äta så många smörgåsar som jag orkade och därefter var det bara att pallra sig hem.


Snälla Leif hade tagit ut hundarna, så jag kunde koncentrera mig på att vila. Tack!


När bedövningen släppte insåg jag att jag hade ONT. Riktigt ont! Jag hade legat med huvudet lutat snett uppåt och åt sidan i en och en halv timme och det kändes. Aj! Själva såren stramade lite men kändes annars rätt OK. Men nacken blev bara värre och värre. Jag försökte få tag på nån i "hundakuten" men ingen svarade. Lyckades pallra mig ut så att hundarna fick göra sina behov. Sen var det bara att försöka sova. Det gick inget vidare. Det blev väl nån kvart här och där. Idag känns det i alla fall lite bättre. Hoppas nu bara att porten fungerar i morgon.

 
ANNONS
 
wast3d

wast3d

19 juni 2008 18:15

Ville bara säga att din blogg berör. Det är både hemsk och intressant att få en inblick i cancerlandet som du kallar det. Och som du kämpar! Hoppas du får en jättetrevlig midsommar vart än du befinner dig iaf! Kram, och hoppas att allt blir bra för dig.

http://wast3d.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se