Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Trött, bara trött

Av Ingela - 29 maj 2008 18:23

Det är sammanfattningen av den tid som gått sen cyto två. Jag skulle kunna sova hur mycket som helst känns det som. Hade tänkt att åka in tll stan i måndags förmiddag och gå på ett möte på eftermiddagen. Det dröjde ända till kvällen innan jag ens orkade masa mig ut till bilen.


I tisdags var jag upp en sväng på jobbet. Efter en halvtimmes fik- och rökstund var jag så slut att jag fick vila en stund på rummet innan jag orkade ner till lägenheten. Och samma sak på eftermiddagen. Och igår. Och i morse.


Jag börjar mer och mer förstå att cancerlandet har sina egna regler, som ingen demokrati i världen kan ändra. Och att det är en himmelsvid skillnad mellan "kan" och "vill" här. Och jag som trodde att jag skulle kunna köra på ungefär som vanligt och bara undvika folk under dom infektionskänsliga perioderna. Ha! Jag orkar ju knappt jobba hemma ens. Hoppas att inte nästa fyra kurer ger samma trötthet. Annars blir det svårt att hålla humöret uppe.


Nu är jag i alla fall hemma igen och får ladda lite. I morgon är det dags för blodprov, så då får jag reda på om jag har några vita blodkroppar den här gången. Jag har ingen lust att hamna på Radiumhemmet igen. Hoppas, hoppas! Jag har inte haft någon feber än, så prognosen känns väl hyfsad.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se