Direktlänk till inlägg 18 juni 2008

Amatördikt

Av Ingela - 18 juni 2008 19:22

Skrev en dikt idag, för omväxling skull. Inget litterärt mästerverk men håll tillgodo:


Hur mår du?   

Det finns en fråga som börjar kännas riktigt svår

 

och det är den eviga frågan om hur jag mår

 

Jag förstår att du frågar för att du bryr dig om

 

men problemet är att så småningom

 

kommer frasen som gör mig så matt

 

”Du ser ju så pigg ut!” – men vet du att

 

strax innan du sa det var jag nära att somna

 

och just nu håller hela kroppen på att domna

 

Inte mår väl jag bättre av att du ljuger

 

jag vill ju bara känna att jag fortfarande duger

 

som jag är, spöklik och skallig, men ändå vid liv

 

vacklandes fram mellan gifterna utan alltför stora kliv

 

men så plötsligt inser jag att du nog

 

förväntat dig att se nån som nästan dog

 

Att inte heller du kan ha det så lätt

 

hur vet man egentligen vad som är rätt?

 

Så nästa gång du frågar, jag minns

 

att det handlar om att du vill visa att jag syns och finns

  
 
ANNONS
 
Adrienne

Adrienne

20 juni 2008 06:45

Den eviga frågan hur man mår ja den känner vi väl till och även att man ser pigg ut!
Folk menar bara väl men kan inte riktigt hantera det hela och i ditt fall så flyr nog flera fältet än i mitt fall. Det är så obehagligt för många och det vet inte vad de ska säga.
Kramis Adrienne

http://www.lordchamp.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se