Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Det går att lära även gamla tanter att sitta!

Av Ingela - 19 juni 2008 19:26

Beviset för det skulle väl vara det här. Jag har skaffat en blogg. Det trodde jag aldrig men här är den och idag är det världspremiär.


Bloggen handlar om mitt liv i cancerlandet. Den börjar den 1 april med en omtumlande diagnos och ingen vet hur den kommer att sluta. Även om det inte verkar så, så pågår det ett stundtals ganska normalt liv vid sidan om. Eller parallellt med livet i cancerlandet. Det har jag inte tänkt att skriva särskilt mycket om. Kanske någon gång när länderna möts. Vi får se.


Jag skriver den först och främst för min egen skull. Som ett stöd för minnet och för att så många andra invånare i cancerlandet säger att det är ett så stort stöd på själva resan.


Jag skriver den också för er som vill veta hur det går och hur jag mår. Inte för att ni ska sluta höra av er eller att jag ska sluta höra av mig utan som ett komplement.


Är det någon mer som får ut något av att läsa min blogg, blir jag bara glad. Jag har själv läst och läser en hel del bc-bloggar och det ger mig väldigt mycket.  


 
ANNONS
 
Adrienne

Adrienne

20 juni 2008 06:53

Det är mycket intressant att få ta del av din behandling och hur du mår! Det är en så skrämmande diagnos så ju mer man vet desto bättre känner jag i alla fall. Det tråkiga är att det alltid är de bra människorna som drabbas men idioterna de klarar sig, fast jag har med åren börjat lära mig att de människorna är inte nöjda med sina liv! Att acceptera att livet är orättvist har tagit lång tid för mig att förstå men frågan är hur orättvist det egentligen är?
kram Adrienne

http://www.lordchamp.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se