Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Min bästa medicin!

Av Ingela - 24 juni 2008 07:16

Eller egentligen ska det väl stå mina bästa mediciner. För två är dom, mina "knähundar". Världens underbaraste berners Lordchamp Yeah Yeah Yoker (allt oftare kallad lill-Snokis) och Lordchamp Beautiful Busan (allt oftare kallad lill-Snorpan). Ända sen den 1 november 2002 har jag haft förmånen att få vakna varje dag med ett leende. Det finns inte stjärnor nog i himlen för dig, Adrienne, världens bästa uppfödare! Och det är inte bara för att du sålt hundarna till mig utan också för att du finns där, alltid redo att stötta och peppa och för ett gott skratt mitt i eländet.


Framför allt min store luns har varit ett kapitel för sig. Självständig och intelligent som få. Honom har man liksom aldrig tagit där man satt honom. Och Busan. Vacker men inte så särskilt smart. Men gör allt för att få matte nöjd (om det inte finns kaniner eller ekorrar i närheten för då gååår det bara inte).


Båda två har varit helt fantastiska under resan i cancerlandet. Mår jag dåligt en dag, accepterar dom utan knot att det blir en dag med mycket sova och lite promenader. Mår jag bättre en dag är dom genast redo att locka mig att leka lite. Och hela nätterna jobbar dom i skift, så att det alltid finns någon antingen i, eller strax nedanför sängen.


Utan hundarna hade det nog varit lätt att bli en präktig potatissäck, som möjligen hade rört sig mellan sängen och soffan. Nu tvingas jag ut i friska luften och får röra på mig, vare sig jag vill eller inte. Och det lär vara det viktigaste man kan göra för att påskynda sitt tillfrisknande.

 
ANNONS
 
christel

christel

25 juni 2008 07:55

Dessa djur hur skulle vi klarat oss utan ? Tur att man har dom eller hur ? Så skönt att du slipper sprutan den ger ju trots allt lite biverkningar, ska snart iväg o få min men klagar inte jag tar hellre den än för låga vita igen. Nu håller jag tummarna för att taxen inte e för hemsk mot en. O du ta det lite lugnt med jobb o så nu o va rädd om dig . Stora Kramen från Christel

http://www.kristallens.blogg.se

 
eva carlman

eva carlman

25 juni 2008 17:20

Att hundar är den bästa medicinen kan vi inte komma i från. Det är faktiskt bevisat. Jag har själv två Berner pojkar som kommer från Ekoxens kennel, och det finns inget bättre än dom två gossarna. Tänker på dig och hoppas att allt ska gå bra för dig. Men som sagt med lite envsihet och två Berner så ska du fixa detta.

Kram Eva och hundar.

http://newtonskennel.zoomin.se

 
Kicki & tjejorna

Kicki & tjejorna

25 juni 2008 20:02

Hallå Ingela....
Hittade hit från Adriannes sida. Visste inte att du bloggade...
Å inte visste jag att du e dålig. de fruktansvärda C-ordet, som man lever i skräck med, varje dag. Både för sin egen skull och sina underbara 4beningar....
Hoppas hoppas att dina dagar blir bättre och bättre med tiden, de e tungt att må dåligt. Man mår dåligt själv och sen mår man dåligt för att man inte hinner och ORKAR de man vill och borde göra....
Tur du har Yoker och Busan, dessa otroligt goa knickedickar....REN MEDIKAMENTE!!!
önskar dig allt gott Ingela. och hoppas du får en dräglig sommar och en härlig höst att se fram emot...
Många sommar kramar kicki & tjejorna i Rickeby

http://www.rickebyhundhotell.se

 
KG

KG

25 juni 2008 20:53

Sån onödig resa du behöver göra Ingela. Men jag läser igenom bloggen med ett leende - enbart för att du är så slagfärdig med orden. Och jag förstår att dina grabbar verkligen piggar upp dig. Kanske det är lite försonande med hundar, ändå. Ska fundera på saken. Jag som inte "gillar" hundar, varken små mellan eller jättestora föll i plötslig förälskelse i en rysk vinthund för något år sedan. Ganska stor, alltså. Man (dvs jag) kan nog bli omvänd. Dock inte när det gäller sport! Nu pågår visst någon fotbollsmatch och jag och maken ska istället gå och lyssna på Harlem Jazz and Blues band på Mosebacke. Det är grejjer det! Fotboll - släng dig i väggen.

Apropå diktskrivande - varför inte skriva haiku? Kolla in min hemsida så får du tips.
Kram//Karin

http://www.ordalag.se

 
Adrienne

Adrienne

27 juni 2008 14:40

Tack Ingela för dina ord. Det värmer men du har alltid funnits där för mig så det här är väl normalt för oss båda "knäppskallar"- att ställa upp för varandra.
Kramis Adrienne

http://www.lordchamp.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se