Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Något piggare

Av Ingela - 29 juni 2008 19:54

Idag orkade jag i alla fall plocka fram trimmern och påbörja tuktandet av trädgården innan det var dags att sova middag. Sen spöregnade det i över tre timmar, så resten av dagen användes till TV-tittande och allmänt slöande.


Utslagen på huvudet har väl blivit något bättre. Det ömmar inte lika mycket längre men dom ser fortfarande rätt irriterade ut. Jag får väl se hur det är i morgon. Har det inte blivit bättre, får jag väl ringa.


Hur som helst är planen att ta sig in till jobbet nån gång under morgondagen, helst redan på morgonen. Men även denna typ av planering ligger utanför min kontroll. Det finns aldrig några garantier för att jag är pigg när jag vaknar och jag sätter mig inte bakom ratten direkt efter en sömnlös natt eller en natt med usel sömn. Usch, idag känns det tungt att tänka på att det är tre cytobehandlingar kvar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se