Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Försäkringskassan och lite annat

Av Ingela - 30 juni 2008 16:55

I morse fick jag kontakt med min handläggare på FK. Det var, som jag misstänkte, ett standardbrev som hade gått ut. Vi pratade en stund och var helt överens om att jag fortsätter som hittills. Skönt att det löste sig så smidigt ändå men tänk hur mycket smidigare det skulle kunna varit om handläggarna hade resurser att behandla oss som individer i stället för ett fuskande kollektiv som ska jagas till varje pris. Men någon bättring är dessvärre inte att vänta förrän vi har fått möjlighet att välja en annan politisk ledning för vårt land.


Det fick bli ett samtal till Telia också. Rätt var det var i morse knäppte det till och blev ett kortkort strömavbrott och sen vägrade bredbandsmodemet att fungera. Det gick att hjälpligt koppla upp sig med det mobila bredbandet men det var ju inga Stockholmshastigheter det lyckades prestera precis. Lyckades leta rätt på det gamla modemet så vi kunde utesluta fel på stationen, så nu får jag vackert vänta på ett nytt modem. Och trassla ut alla ledningar igen eftersom jag redan gett bort min trådlösa router. Är det inte det ena så är det det andra...


I morgon ska jag och Hemske Harald visa upp oss igen, vilket alltid känns lite pirrigt. Utslagen på huvudet har varken blivit bättre eller sämre men jag "strutsade" lite idag och tänkte att jag väntar till i morgon när jag ändå ska dit. Kanske inte så jättesmart men jag orkade inget annat. När jag nu äntligen hade masat mig iväg till jobbet ville jag hellre vara där och få undan lite måsten och vara lite social.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se