Direktlänk till inlägg 18 juli 2008

Blodprovsdag

Av Ingela - 18 juli 2008 19:10

Nog bylsade jag på mig allid inför blodprovet. Tjock tröja och tumvantar och full värme i bilen. Dessutom körde jag iväg lite tomkartonger och diverse annat skräp som blivit kvar på altanen, så jag fick jobba mig lite varm också. Uppenbarligen gav det resultat för det rann rejält ur mitt ringfinger. Nu slipper jag blodprov ända till på torsdag i alla fall.


Utslagen går definitivt åt rätt håll. Jag kan nog sluta med salvan efter den föreskrivna veckan, dvs på söndag. Det känns väldigt skönt. Salvan är nämligen väldigt fet och kladdar av sig, så det går åt en del örngott. För att inte tala om hur äckliga buffarna känns efter ett tag.


Idag har jag varit mer slö än trött. När jag väl kom hem från Norrtälje blev det inte många knop gjorda. Jag åt lite sen frukost ute och satt en stund med datorn. Sen gick jag in och sov en stund och efter det har jag mest slappat. Jag får väl sätta mig en stund och jobba i morgon i stället. Det lär ju ändå ska bli regn i helgen.

 
ANNONS
 
Kattie & Sam

Kattie & Sam

18 juli 2008 20:20

Hej Ingela!

Jag hälsar på dig här mest varje dag för att se hur Ni har det och för att se hur du mår.

Jag blev så full i skratt när jag kom att tänka på när vi var i Åkers Styckebruk och röntgade våra killar. Kommer du ihåg? Jag glömmer det aldrig ha, ha.. Jag blev så lycklig över att få träffa dig och Yoker och se att Yoker var precis lika "levnadsglad" som min Kalle, vilka yrväder.Minns att vet. fick ge Kalle två sprutor för att han skulle bli så lugn att det gick att röntga. Vet.
menade på att jag skulle få bära honom till bilen..trodde han ja..Kalle han hoppa glatt in i bilen dock något yr ha, ha...vilka killar! De bästa i världen! Min blev kallad Rally- Kalle jo, jo..
Det är gott att ha såna fina minnen när verkligheten gör sig påmind och livet känns tungt.
Styrkekramar i massor till dig, Ingela.

Tack för att du skriver och berättar.

// Kattie & Sam.

http://goto.glocalnet.net/kattie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se