Direktlänk till inlägg 25 juli 2008

Näst sista cyton!

Av Ingela - 25 juli 2008 18:28

Eller ännu hellre - bara en gång kvar! Hur gott smakar inte dom orden på tungan (det gäller att passa på att njuta innan plåtsmaken gör entré). Som kompensation för att alla andra är på semester, hade min ordinarie behandlingssjuksköterska återvänt från sin. Idag tog det bara fem minuter att få igång porten och sen var det bara att fylla på med nya gifter. Jag mådde illa av av hallonsaften och känner fortfarande ett svagt illamående. Taxen, däremot, kändes inte alls.


När jag kom hem till lägenheten var det olidligt varmt ute, så hundana fick bara en snabbkiss innan vi åkte. Jag stannade till vid pizzerian, som ju också är vårt lokala postombud, och hämtade lite ny sysselsättning för trötthetsdagarna. Sju säsonger av Vita Huset ska väl räcka åtminstone under denna kur... Till min besvikelse låg det inga sommarbuffar i brevlådan men dom kommer väl på måndag. Jag har i alla fall fått ett mail om att dom skickades igår.


Ett nytt läkarintyg hade jag däremot fått, så nu är jag på egen begäran sjukskriven augusti ut. Hon missförstod mig lite, för det står i intyget att min behandling är så tuff att jag inte kan jobba alls. Jag får väl ringa till min FK-handläggare på måndag och be henne att bortse från det. Jag räknar med att fortsätta som hittills med att jobba så mycket jag orkar och sen förhoppningsvis hinna jobba lite heltid innan operationen. Det beror förstås på när operationen blir men jag hoppas att jag får åtminstone fyra veckor mellan sista cyton och operationen.


Kortisonet verkar inte göra någon större nytta den här gången heller. Jag känner mig minst av allt speedad och är som sagt lätt illamående. Någon matlust har inte riktigt gått att uppbringa så jag har tvingat i mig filmjölk och en smörgås bara för att få i mig nånting. Det enda kortisonet har bidragit med är dom eviga röda kinderna och dom kunde jag gärna vara utan. Å andra sidan har ju var och varannan människa varit ute för länge i solen nu när värmen har kommit, så jag är ju inte ensam om att vara som en kokt kräfta i ansiktet. Myrkrypningarna har börjat men annars är det relativt biverkningsfritt än så länge.

 
ANNONS
 
Gerty

Gerty

25 juli 2008 20:23

Visst är dom underbara våra berner, jag har även golden det är två raser som kompliterar varandra väldigt bra
Ha det bra
Hälsningar Gerty

http://Prilyckans

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se