Direktlänk till inlägg 28 juli 2008

Obotlig optimist eller bara korkad?

Av Ingela - 28 juli 2008 16:07

Ja, det är bara att välja. Jag förstår inte riktigt hur jag kunde få för mig igår att jag skulle ha ork att åka till Norrtälje idag. Det är ju liksom bara att stämma av hur jag har mått på dag fyra efter tidigare omgångar... Men, det är klart, jag går hellre och lägger mig med förhoppningen om förbättringar än tvärtom! Och då spelar det kanske ingen större roll om man är optimist eller korkad. Gladare blir man i alla fall.


Svalare blev det ju inte heller. Jag vaknade vid tretiden i natt av att det var vidrigt kvavt och mycket riktigt kom ett åskväder strax efter det. Lyckades somna om efter någon timme fram till femtiden och då var det redan 15 grader ute. Efter att ha varit slut hela morgonen gick jag och la mig och sov en stund, för att åtminstone orka ta mig ner till ICA. Det var på gränsen. Bilen var naturligtvis helt genomvarm, det var fullt av folk och desto tunnare på hyllorna men jag fick med mig det viktigaste hem i alla fall. När jag väl hade lastat in det som skulle in i kylskåpet var jag helt väck. Det flimrade rejält framför ögonen och benen var alldeles mjuka, så det var bara att stänga fönster och dörr och lägga sig framför ACn en stund. Igen.


Och då vaknar optimisten igen. I morgon ska jag väl ändå masa mig in till Norrtälje i alla fall. Nu har sommarbuffarna anlänt i brevlådan, så då vill jag gärna ha lite svala och ljusa kläder att matcha med. Det blir säkert lite svalare i natt, så jag kan få sova lite ordentligt - eller hur?

 
ANNONS
 
kg

kg

28 juli 2008 22:08

Halloj. Nu har jag läst ikapp på ett slött modem i stugan. Man vänjer sig snabbt med snabba bredband... värre att vänja sig med långsamheten.
Syrsorna spelar och den svala luften kommer in nu, så också myggorna.
Du har en ac och det är dig väl unt. Vårt gamla hus håller kylan rätt bra. Men på glasverandan där visade termometern (köttermometern!) på närmare 60 grader när jag mätte för skojs skull. I morgon är en annan dag.
Kram till dej. Karin

http://www.ordalag.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se