Direktlänk till inlägg 29 juli 2008

Värme, värme, värme

Av Ingela - 29 juli 2008 21:15

Denna värme håller på att fullständigt suga musten ur mig. Jag orkar ingenting! Det är inte skönt att ligga. Det är inte skönt att sitta och bara att ställa mig upp utlöser en svettattack. Vid det här laget är jag less på dånet från ACn och inte går det att ha fönstren öppna heller. Så fort det är öppet nånstans kommer det in en geting. Jag vet inte hur många som har fått sätta livet till idag. Jag skulle verkligen behöva in till Norrtälje och fixa insektsnät men idag är det lite svårare att vara obotlig optimist.


Ärligt talat känns det ganska deppigt. Jag funderade seriöst på att helt försöka vända på dygnet och försöka vara vaken inatt i stället. Ända tlls jag insåg att det kanske inte är så smart heller. Jag har ju precis tagit min spruta och med min vanliga otur sätter väl ett rejält "ryggskott" in om jag försöker hålla mig vaken... Det är tur att det blir några timmar varje morgon i alla fall, när det faktiskt går att vara utomhus. Annars skulle jag nog bli helt knäckt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kattie

30 juli 2008 10:07

Jag känner med dig Ingela...nog för att det är sol och sommar men det är ju ingen hejd!

De pratar om regn och det skulle vara skönt, uppfriskande.
Va rädd om dig

Kram Kattie

Ps. Det pratas om att det inte är mycket getingar men....va fasen de är ju överallt! /K.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se