Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

Utsläppt ur fängelset!

Av Ingela - 30 juli 2008 13:20

Så kändes det idag när jag äntligen tog mig in till Norrtälje. Vilken befrielse! Visserligen var jag nästan beredd att vända vid tippen (jag slängde lite skräp på vägen) för att jag var slut men jag kämpade vidare. Det är jag så tacksam för nu. Det var faktiskt helt underbart att göra som Fantomen, dvs klä sig som en helt vanlig människa och gå omkring på gatorna. Jag hann med ett besök på Apoteket, köpte några toppar, två par sommarskor, myggnät och lite påfyllning till kylskåpet. Och allt detta innan den stora turistinvasionen.


Nu är myggnäten uppsatta. Ett i ena köksfönstret och ett i sovrummet, så nu får det vara öppet åtminstone så länge det inte blåser alltför mycket.


Detta behövde jag. Igår var det väldigt nära att jag deppade ihop totalt. Och då är det så himla lätt att börja se allt det negativa och alla dåliga prognoser. Visst är det fortfarande vidrigt varmt men nu är vi tillbaka på spåret igen, med fokus på den krympande Harald!

 
ANNONS
 
Kattie

Kattie

30 juli 2008 23:54

Stark jobbat Ingela, vilken dag. Du är beundransvärd!
Tror kanske att du sover vid skrivande stund och jag hoppas verkligen att myggnäten gör sitt och att du får en god nattsömn.

Tack för att du skriver och berättar.
Kramiz från Kattie

http://goto.glocalnet.net/kattie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se