Direktlänk till inlägg 4 augusti 2008

Borta bra men hemma bäst

Av Ingela - 4 augusti 2008 18:39

Riktigt skönt är det att vara hemma igen, fast jag är ändå glad att jag åkte in igår. Det visade sig att det hade varit fem timmars strömavbrott under eftermiddagen och det var jag gärna utan. Det verkar vara en tidsfråga innan strömmen går idag också. Det är ständiga frysningar på TVn och det blåser rejält.


Idag var det inte så ödsligt på jobbet. Det var skönt att få undan det nödvändigaste och väldigt trevligt att gå ut på stan och äta lunch för en gångs skull. Lite shoppande blev det också. Nån korkskalle har bestämt att hela Drottninggatan (åtminstone delen mellan Sergels Torg och Kungsgatan) ska vara till för ungdomar, vilket innebär att DEA är utsparkade från Hötorgshuset i PUB från och med sista augusti. Redan idag började deras utförsäljning med 70 procent på alla varor. I och för sig trevligt att få tag på billiga kläder men jag hade föredragit att dom hade fått vara kvar.


På sjukfronten inte mycket nytt. Smaklökarna har kämpat sig till liv igen och det värsta av plåtsmaken är borta. Magen är som den är och det känns verkligen att jag inte har sovit middag idag.


I morgon är det kirurgkonferens. Jag skulle vilja vara en liten fluga på väggen och få höra vad som sägs men det är väl bara att vänta på att så småningom få en kallelse från St Göran. Jag kan ju alltid trösta mig med att jag får åka in till Norrtälje och ta ett blodprov. Hurra!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se