Direktlänk till inlägg 8 augusti 2008

Vilodag

Av Ingela - 8 augusti 2008 20:59

Vi kände oss lite lurade av SMHI i morse, jag och hundarna. Regnet skulle ju inte komma förrän på eftermiddagen. När vi skulle ut på morgonpromenaden vräkte det ner och i stort sett hela Norra Latins skolgård var täckt av vatten. Vi var dyngsura alla tre när vi väl kom in igen.


Efter att ha varit och tagit blodprov och handlat lite, åkte vi hem och tog det lugnt. Jag har varit rejält trött idag och ögonen har börjat rinna igen. Förutom det mår jag rätt bra. Jag har faktiskt hittat en positiv biverkning mitt i alltihop också. Jag har i flera år haft besvär med en liktorn. Den sitter på högra fotens trampdyna, precis där tyngdpunkten hamnar så fort jag tar ett steg. Den har orsakat rätt stora problem eftersom det har gjort rätt ont. Högklackat är inget som jag frivilligt har tagit på mig. Mycket tid har den tagit också, med ett evigt fotbadande, filande och pillande. Utom nu under cytoperioden, då jag liksom inte har orkat bry mig om att hålla på med den. Då har den helt plötsligt lugnat ner sig och jag inser nu att jag knappt känt av den på alla dessa fjorton veckor. Alltid något.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se