Direktlänk till inlägg 10 augusti 2008

Rinnande ögon

Av Ingela - 10 augusti 2008 19:24

Det börjar bli lite påfrestande med dom rinnande ögonen. Visserligen kommer det och går men det är svårt att säga vilket som är jobbigast. När dom rinner går det nästan inte att läsa, annat än väldigt stora bokstäver. Och när dom inte rinner känns det ungefär som efter en större gråtattack, lite grusigt och väldigt ansträngt. Mitt på dagen var det ganska rinnfritt så jag passade på att åka in till lägenheten. Det är ju alltid en fördel om man kan se när man ska köra bil.


Hela eftermiddagen gick åt till att vila. Jag hade tänkt att jag skulle orka jobba lite men det får bli nån annan dag, förhoppningsvis i morgon när jag nu ändå är i stan. Just nu känns det inte som om jag kommer att orka någonting men det kanske blir bättre efter en natts sömn. Jag börjar känna mig lite tjatig men det är verkligen jobbigt att inte orka. Och långtråkigt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se