Direktlänk till inlägg 11 augusti 2008

Arbetsdag

Av Ingela - 11 augusti 2008 19:37

Elva timmars arbetsdag kanske inte är helt smart när man är sjukskriven... men kul var det. Vid tvåtiden var jag totalt slut och var på väg att ge mig men sen kom det lite extra energi och då var det bara att surfa vidare på den. Nu är det däremot inte mycket kvar av den energin. Den räckte nätt och jämt till att mata hundar och gå en kvällspromenad. Det blir tidigt i säng i kväll, känner jag.


Det verkar som om det värsta ögonrinnet har gett sig nu, så hoppet har vaknat om att få åtminstone två något sånär normala dagar innan det är dags för nästa kortisonrus på torsdag. Det sista (i alla fall för den här gången, är väl bäst att tillägga för säkerhets skull). Hur skönt känns inte det.

 
ANNONS
 
christel

christel

12 augusti 2008 10:46

GalenPanna! 11 timmar glöm inte vila...Vet att det e svårt som attan när man väl kommit igång e själv trött på denna ständiga trötthet o vilan...Va nu rädd om dig o ett bamse Lycka Till inför sista behandlingen Ingela...Kram på dig från Christel

http://www.kristallens.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se