Direktlänk till inlägg 19 augusti 2008

Sömnbrist igen

Av Ingela - 19 augusti 2008 19:13

I natt blev det inte många timmars sömn. Kanske två-tre totalt. Och inte har jag kunnat sova på dagen heller. Jag är helt urlakad, på dåligt humör och lite orolig för morgondagen. Hur ska jag orka köra bil om det blir en sån här natt till? Jag ska ju på mammografi i morgon. Dessutom hade jag tänkt att åka och köpa hundmat på vägen. Det kanske är dags att plocka fram en insomningstablett. Jag fick ett paket utskrivet efter första cyton, bara för att ha för säkerhets skull. Jag vill egentligen inte men nöden kanske inte har någon lag. Men jag bestämmer mig sen. Om jag inte somnar.


Nu känner jag i alla fall igen biverkningarna. Plåtsmaken är i högform, magen är sur, det värker i stort sett i hela kroppen och utslagen verkar vara på väg tillbaka. Fransar, bryn och naglar sitter ändå där dom ska och det är jag faktiskt väldigt tacksam för. Det är väl alltid någon sorts tröst att det kunde varit värre...


Det hände åtminstone en bra sak idag. Jag låg i fåtöljen och blundade när jag hörde att det dunkade en bit utanför huset. Det var Anders och Ulla som höll på att fixa mitt staket och den lösa grinden. Jag gick ut och bistod med diverse redskap och nu ser det riktigt prydligt ut igen. Tack, snälla grannar!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se