Direktlänk till inlägg 21 augusti 2008

Lite snopet

Av Ingela - 21 augusti 2008 19:18

Jag hade bestämt långt i förväg att jag skulle åka in till jobbet idag på eftermiddagen eftersom vi skulle ha ett möte i morgon. Jag hann inte mer än innanför dörrarna till lägenheten förrän mobilen ringde. Det var Göran som är sjuk. Vi kan inte gärna köra mötet utan honom, så det var bara att ställa in. Jag funderade lite fram och tillbaka men bestämde mig för att stanna i stan i alla fall. I morgon är det blodprov igen och dessutom dipparedan, så jag kan lika gärna vänta med att åka hem tills jag har fått provresultatet. Lite orolig är jag. Jag har känt mig lite allmänt hängig, haft lite ont i halsen och magen börjar krångla igen. Bara det inte blir en helg till på Radiumhemmet, nu när jag har klarat mig ända sen pingsthelgen. Någon feber har jag inte, så hoppet står till att det är åskan som orsakar hängigheten.


Det kom nämligen en rejäl åskskur förut. Naturligtvis precis när hundarna skulle få mat och kvällsrastning. Jag erkänner att det inte blev någon lång promenad, vilket inte verkar bekymra Yoker och Busan. Regn och blåst tillhör inte deras favoritväder, precis. Inte mitt heller.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se