Direktlänk till inlägg 25 augusti 2008

Lite blandad dag

Av Ingela - 25 augusti 2008 19:52

Ömsom vin och ömsom vatten. Dagen började rätt uselt. Jag kunde inte ge mig iväg förrän strax efter halv nio. Jag var helt enkelt tvungen att vänta på att jag hade tömt ur magen. Skit också, verkar väl som ett rätt lämpligt uttryck i sammanhanget. Till sist kom vi iväg i alla fall och då var det inte så många minuter kvar till lunch när jag väl var på plats. Jag tänkte att det får bära eller brista. Just lunchandet med kompisarna är ju en viktig bit. Dels för att jag faktiskt får i mig lagad mat men framför allt för sällskapet. Det gick bra, även om smaklökarna tillfälligt hade gått och gömt sig igen.


Sen blev det en ganska normal arbetsdag, fast lite kortare. Efter det var jag tvungen att vila lite innan hundarnas mat och promenad. Nu sitter jag här med två djupt kränkta varelser. Jag passade nämligen på att utnyttja energin jag fick av vilostunden till att klippa klor och borsta ur päls. Borstningen går väl an, tycker hundarna, men tassarna vill dom helst ha ifred.


Nu får nog tyvärr peruken vila i en vecka. Synd, för jag börjar nästan vänja mig vid att ha den på. Dessutom känner folk igen mig helt plötsligt ute på gatan. Lustigt det där att det ska betyda så mycket med hår. Men utslagen är tillbaka och börjar ömma, så det är dags att kladda med salva igen. Som med så mycket annat, är det en enorm tröst att veta att det är sista gången. I morgon är det dags för blodprov igen. Det ska bli intressant att se om dom vita har skuttat upp ännu högre. Sen är det bara ett blodprov kvar på fredag. För cyton, vill säga. Det lär väl bli ett och annat inför operationen, antar jag. Just nu vill jag bara att det ska vara onsdag, så jag får träffa kirurgen. Om inte annat för att verkligen få bekräftat att det blir den 8:e när jag nu har bokat hundpensionat.

 
ANNONS
 
christel

christel

25 augusti 2008 21:52

Ingela glöm bara inte bort o vila mycket o ta hand om dig själv. Det där med ungarna låter jobbigt när man behöver lite lugn o ro, min onksyster sa till mig att jag inte fick vara för nära mindre barn under infveckorna för att dom har lite elakare bakterier än vi, kanske du oxå måste säga till dom. Ska själv in imorgon o se vad läkaren bedömmer, blir väl herceptin men vet inte om det blir den sista celldosen, hoppas i alla fall att vätskan e borta men även oxå att han säger att jag inte behöver ta den sista, vet inte om jag orkar må dåligt nu igen.... Va nu rädd om dig o jag lovar o tänka på dig på onsdag. Kram från christel

http://www.kristallens.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se