Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

Transportsträcka

Av Ingela - 26 augusti 2008 19:49

Idag har mest gått åt till att vänta på i morgon. Blodprovet i morse gjorde rejält ont, en lång stund efter, men lämnade åtminstone inget blåmärke. Heldag på jobbet blev det. Kanske inte världens mest produktiva dag men lite nytta blev det gjort ändå.


Det börjar så sakta ta slut på biverkningar. Plåtsmaken sitter i men inte lika ilsket. Magen har nästan varit normal hela dagen och, under över alla under, utslagen verkar ha kommit av sig (peppar, peppar - vill inte vakna i morgon med stora blemmor).  Idag är faktiskt första dagen på väldigt länge som jag inte har tagit någon som helst medicin. Kan det verkligen vara så fantastiskt att jag ska få känna mig som vanligt i tolv hela dagar? Trött är jag men det kan jag leva med och jag kan faktiskt tillåta mig att sova när jag behöver. Jag är ju ändå sjukskriven. Och jag får påminna mig lite då och då om att jag nog måste försöka ta det lite lugnt inför operationen. Samla lite krafter helt enkelt. 


Men i morgon 09.30 lär jag få hålla mig klarvaken. Då väntar kirurgbesöket. Det känns så obeskrivligt bra att få påbörja nästa etapp på resan. Samtidigt som det är lite pirrigt också. Det är ju ingen liten operation precis och jag har inte ens varit sövd tidigare. Nåja, den dagen den sorgen. Till dess njuter jag av att jag börjar känna igen mig själv.

 
ANNONS
 
christel

christel

26 augusti 2008 22:07

Lycka Till i morgon o tack för det varma Grattiset på forumet, såååå skönt att det e gjort!!!! Du ska se att det kommer o gå bra med op:n o allt men jag fattar inte att du orkar jobba mitt i alltihopa, har försökt själv men blir helt slut, längtar o längtar till det "normala" igen...Va nu rädd om dig o Lycka Till imorgon kram från Christel

http://www.kristallens.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se