Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Sista dagen som sjukskriven

Av Ingela - 31 augusti 2008 19:04

Ja, för den här gången. Eftersom operationen blir redan den 8:e är det på håret men jag hinner precis vara i tjänst i fem hela arbetsdagar. Efter det lär jag enligt uppgift börja om från början. Jag hoppas att jag inte behöver vara hemma särskilt länge efter operationen men det lär visa sig.


Idag har det runnit ohejdat ur både näsa och ögon, särskilt utomhus. Jag hade tänkt att vänta till sen eftermiddag med att åka in till lägenheten men insåg mitt på dagen att det var lika bra att åka på en gång. Och det visade sig att det gick lika bra att vila här.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Elisabeth

1 september 2008 13:05

Hej Ingela!
Det är så skönt att läsa att du nu kommit igenom första delen av behandlingen och mår efter omständigheterna bra. Kan tänka mig att väntan känns lång den kommande veckan ... :-)

Vad bra också att du hittat ett stället där hundarna trivs och kan vara, så du kan koppla av den delen och bara koncentrera dig på det du ska gå igenom. Det betyder mycket att slippa bekymra sig även om det självklart blir tomt utan dem. Vi håller tummarna att allt går vägen!

Här laddar vi inför nytt veterinärbesök i morgon med Allis; undersökning, leverprover och behandlingsplan över hösten/vinterns allergimediciner.

Ha en bra vecka och kram på er alla tre från

Elisabeth m fl

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se