Direktlänk till inlägg 13 september 2008

Hemma

Av Ingela - 13 september 2008 22:05

Det gick alldeles utmärkt att köra bil, så länge som jag bara kom ihåg att planera växlingarna i god tid. Så det blev inget rally idag, Christel :) Här hemma är det så tomt, så tomt. Fast rätt skönt ändå faktiskt att få ett par dagar på mig att läka såren lite till innan knähundarna anfaller...


Världens bästa grannar bjöd på middag. Vid mitt middagsbord. Dom ville titta på TV samtidigt som dom tyckte att jag behövde lite lagad mat och det var ju en alldeles utomordentlig lösning.


En jättefin bukett blommor från postgänget, med medföljande nalle, väntade på mig när jag kom hem. Det var verkligen en överraskning och väl värt en stjärna i himlen!


Nu har jag letat fram mina gamla tajta linnen och det känns som den bästa lösningen hittills, tillsammans med en rejält bylsig tröja. Vaddprotesen får nog vila i frid, till dess att jag har fått prova ut en riktig protes. Nu koncentrerar jag mig på att få såren att läka och det verkar hittills gå ganska bra. Det är ett gult område precis under stygnen men det hoppas jag är antingen ett blåmärke eller serom. Det gör i alla fall inte ont och det är inte varmt, så det bör inte vara nån infektion. Jag är faktiskt fascinerad över att det känns så pass bra efter operationen. Snart kanske jag till och med kan börja sova i sängen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se