Direktlänk till inlägg 14 september 2008

En riktigt slö dag

Av Ingela - 14 september 2008 20:01

För första gången på evigheter har jag haft en alldeles frivillig slappardag. Jag bestämde mig i morse för att njuta av min sista hundlediga dag och verkligen göra så lite som möjligt. Och så blev det. Riktigt skönt var det att vila på mina egna villkor. Men jag får erkänna att nu längtar jag väldigt mycket efter knähundarna. I morgon är det dags. Jag får väl fundera ut nån lämplig skyddsklädsel inför hämtningen eftersom jag misstänker att all "inte-hoppa-träning" kommer att vara som bortblåst. Och det vore lite trist om jag skulle slita upp något nu, när det gått så bra hittills efter operationen.


Idag har jag på allvar försökt att komma igång med sjukgymnastövningarna. Det gick inte särskilt bra. Det är svårt när inte känseln är där. Armen är som en okontrollerad köttklump, ungefär. Jag fuskade lite och gjorde övningarna stående i stället. Det borde rimligen ge ungefär samma effekt och till och med lite till eftersom belastningen blir högre. Hoppas jag. Det måste väl ändå vara bättre än inget alls. Det har inte alls gjort särskilt ont idag. Däremot känns det något mer svullet men det beror väl på att slangen är borta.

 
ANNONS
 
christel

christel

14 september 2008 22:52

Skönt o höra att det inte blev rally hehe..o definitivt gott o höra att du mår bättre Ingela, jag vet det där med armen, det e jobbigt men ett måste för framtida rörlighet puh....Va rädd om dig kram från christel

http://www.kristallens.blogg.se

 
Stina

Stina

15 september 2008 19:31

Hejsan. Kom in på din blogg av nån anledning. Har gått igenom samma operation som du, men jag opererade bort h.ger bröst i juni. Började cyton i juli. Har halvtid nu. Ska strålas 25 ggr. med början runt Dec. Jag har mått rätt så bra hitills men magen och munnen har jag haft besvär med. Smakat plåt av vatten, salt och sött som attan av maten, men är bättre med de nu. Ska ha den röda soppan FEC nu i 3 omgångar. Får se tiden an vad de blir för biv. av den. Skönt att kunna förstå när man läser om allt om hur vi mår som drabbats av denna hemska sjukdom. Ingen annan kan förstå. Tänker på dig. Kramar Stina

http://kfasse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se