Direktlänk till inlägg 15 september 2008

Hemma, hemma och hemma!

Av Ingela - 15 september 2008 19:21

Ja, nu är vi äntligen hemma alla tre! Mina små knähundar fullkomligt kastade sig in i bilen när jag kom, efter att ha kastat sig på mig förstås. Stygnen klarade sig i alla fall men jag inser att det kommer att dröja ett tag till innan det blir promenader med båda två i koppel... Busans öron är mycket bättre men i gengäld har Yoker börjat skaka på sina. Idag behövde jag inte göra annat än att ge Busan hennes droppar men i morgon bitti blir det rengöring på båda. Det är inte helt lätt att hålla varken 40 eller 50 kilo, samtidigt som man ska droppa något i öronen. I vanliga fall heller. Det är ändå svårare när man bara har en fungerande arm. Men nöden är uppfinningarnas moder, heter det ju. Vi kommer säkert på ett bra sätt.


I natt vaknade jag av en smäll. Bokstavligen. Ytterligare en granne som fyller jämt men det här var inte hans idé utan en annan granne som tyckte det var kul med en överraskning. Hmm... Tur att inga hundar var hemma ändå.


Det verkar som om känseln börjar komma tillbaka så smått under armen, för idag har det gjort ont lite då och då. Inte bara vid oförsiktiga rörelser. Det känns i alla fall inte mer svullet än igår och det man ser under tejpen ser bra ut. Det är fortfarande ett gult och svullet område under stygnen men inte värre än att jag står ut. Sjukgymnaströrelserna har inte riktigt fungerat idag heller men jag har ändå kört den hemkomponerade stående varianten. Inatt ska jag göra ett allvarligt försök att sova i sängen, inte minst med tanke på att det blir så himla trångt i soffan om jag ska samsas med två bernisar.

 
ANNONS
 
christel

christel

15 september 2008 22:07

Härligt att dom e hemma hos dig igen, tänk bara på o ta det lugnt nu (om det går vill säga). Hoppas att du får sova gott i sängen inatt. Kram christel

http://www.kristallens.blogg.se

 
Fossilla

Fossilla

15 september 2008 23:41

Hej hej.Vad bra du skriver om din dag. Fattar inte att du kan vara så stark med en gång efter din op. Lycka till med allt. Fick själv sista behandlingen i torsdags..Förhoppningsvis. Njut av livet.Hälsaningar Lena i UK

http://turnip-fossilla.blogspot.com

 
Ingen bild

Elisabeth

16 september 2008 21:21

Hej Ingela!

Nu äntligen har jag fått tid att sätta mig i lugn och ro och läsa om hur din operation gick. Så skönt att du blivit av med Harald till sist!!! Måtte både han och hans eventuella kumpaner hålla sig på behörigt avstånd från dig för tid och evighet.

Jag fick kallelse till mammografi härom dagen och genast tänkte jag på dig. Inte för att jag missat något av tillfällena tidigare, men gissa vem som kommer att hänga på låset när det är dags?

Stackars Busan och Yoker, eländet med öron känner vi väldigt väl till Allis och jag. Kan inte låta bli att le när jag läser det du skrivit om att få i örondropparna. Uppfinningsrikedomen är stor även hos en hund som inte vill att de ska dimpa ner i öronen, utan man gör allt för öronen ska vara så långt ifrån flaskan som det bara går. Men, det har du förmodligen också insett redan. :-)

Sköt om er, ha det så bra, passa på att vara lite sjuk också och lycka till!

Kramar från Elisabeth, Allis & Lexi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se