Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Och ibland lite sämre igen

Av Ingela - 25 september 2008 18:47

Eller sämre och sämre. Runt själva operationsområdet är det inga större förändringar. Det är snarare så att det, förutom att försämra sovkvalitén, också börjar slita rent fysiskt att sova på fel sida eller på rygg. Idag har jag nästan känt mig lika orörlig på vänster sida som på höger. Ont har jag, både i nacken och ner längs med ryggen. Just nu har jag värmevallningar som heter duga och jag är inte på mitt allra bästa humör.


Jag vill bara att det ska bli måndag, så jag kan få träffa kirurgen. Och tisdag, så jag kan få träffa onkologen. Om jag nu ska det? Jag har inte fått nån kallelse och när jag försökte ringa och kolla hade dom bara stängt av telefonen. Det gick inte ens att lämna meddelande. Det gjorde inte mitt humör bättre. Jag får försöka komma ihåg att ringa i morgon. Har lagt in en påminnelse i mobilen, eftersom cytominnet verkar hålla i sig. Det gäller bara att komma ihåg att ta med mig mobilen också. Den ligger just nu i sovrummet för att agera väckarklocka. Det är mycket med det jordiska ibland...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se