Direktlänk till inlägg 26 september 2008

Yes!

Av Ingela - 26 september 2008 19:19

Ibland bara dyker det upp en bra dag! Och det gjorde det idag. Jag vaknade en stund innan mobilen började låta, så jag hann få ordning på min tillknöcklade kropp och få tag på den i god tid innan hundarna hade fattat att det var morgon. Jag kom dessutom ihåg att stoppa ner den i väskan det första jag gjorde. Att få igång kroppen gick på mindre än en timme. Vänstersidan var nästan helt OK och högersidan gör stora framsteg. En kopp kaffe på det, så var början på dagen satt i rätt riktning.


Till och med bilkörningen fungerade bra. Det var inte ens särskilt mycket stopp i trafiken. Någon måste ha utsett detta till min dag, helt enkelt. Dagens möte gick också bra. Jag kände knappt av varken smärtor eller svullnader och hjärnan kändes nästan som före cellgifterna. Och trots att vi inte var klara förrän strax före tre, så gick det som tåget att köra hem. Inga köer ut ur stan, inga köer på E18, inga köer genom Åkersberga och inte sen heller. Det var nästan spöklikt tomt på vägen hem. Det mulna vädret på hemvägen sprack upp i mer och mer solsken, så när jag väl var hemma var det riktig brittsommar. Det enda smolket i glädjebägaren får mördarmyggen stå för, för dom var lika aggressiva som vanligt.


I morse gick det att prata in meddelande igen hos Bröst & Sarkom. Jag blev uppringd, nästan på sekunden, på utlovad tid och fick bekräftat att jag har min tid på tisdag 09.30 hos professorn. I brevlådan hemma låg dessutom kallelsen. Lite sent kan man väl tycka men det har ju varit en konferens mellan kirurger och onkologer även denna vecka, så definitiv bokning gäller väl inte förrän efter den.


Hur som helst har jag bestämt mig för att ha en bra helg. Nånstans långt inne finns en oro för att patologen ska ha hittat något som inte är bra. Eftersom gifterna bet så pass bra på Harald finns det väl ingen större anledning till oro men man vet ju aldrig. Just nu skiter jag i det rent ut sagt, eller strutsar som vi säger i cancerlandet. Det som händer på måndag, händer på måndag. Antingen är jag överlycklig efter det besked jag får - eller inte... Här och nu rider jag på vågorna av en riktigt bra dag och tänker göra det ända fram till måndag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se