Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Söndag

Av Ingela - 28 september 2008 19:16

Idag gick det bara inte att komma på nån rubrik. En lugn och skön dag har det varit och vädret har varit kanon. Som vanligt har jag inte gjort särskilt mycket men jag har åtminstone tvättat lite. Nu är det snart dags att gå och lägga mig och försöka sova. Jag måste upp tidigt i morgon eftersom jag ska vara på KS redan 09.00 Ingen särskilt bra tid. Jag lär hamna mitt i köerna. Hur som helst ska det bli skönt att få det överstökat.

 
ANNONS
 
Eva-Lena

Eva-Lena

29 september 2008 15:40

Hej!
Jo, det blev en motion som både tar upp tillgången till mammografi, behandlingsplan men också mer information på landets vårdcentraler om sjukdomen, och det helst på fler språk än svenska. Såg att Ylva Törn hade en debattartikel om det idag.

Så tack för inspirationen!
Får lite bättre proportioner på min egen tillvaro, när jag läser din blogg. När någon hör mig klaga på att mitt hår växer åt fanderns för fort, dunka till mig med en gummiklubba;) Tills vi hörs igen, ha det!

http://www.evalenajansson.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se