Direktlänk till inlägg 6 oktober 2008

Äntligen!

Av Ingela - 6 oktober 2008 18:59

Idag fick hundarna äntligen följa med in till stan. Det var på tiden, tyckte dom. Det fungerade riktigt bra att ha båda i koppel, så länge som jag bara kom ihåg att vara lite extra försiktig. Skönt att slippa åka hem idag, faktiskt. Jag har varit på gränsen till att bli förkyld idag men det känns just nu som om det inte blir några större åthävor.


I morgon ska jag på protesprovning. Jag har ingen aning om dom har proteser hemma så jag kan få med mig en på en gång. Det vore i och för sig skönt. Snedbelastningen börjar så smått kännas. Men det spelar å andra sidan inte alltför stor roll om jag får vänta ett tag. Det är ju bara två veckor kvar tills fem veckors BH-förbud inträder. Eller förbud och förbud. Det är en rekommendation. Men eftersom huden redan nu är ganska känslig, så lär det väl inte bli bättre om eller när den blir brännskadad... 
ANNONS
 
Lena

Lena

7 oktober 2008 10:26

Eftersom jag jobbade 50% under strålningen så använde jag min protes+behå hela tiden men tog av den så fort jag kom hem. Det fungerade fint. Jag använde mycket aloevera både i sprayform och gel så fort jag kände mig minsta irriterad + att jag på morgonen använde den cortisonkräm som strålsystrarna ville. Och jag blev lite bränd men fick inga sår och det var skönt.

http://www.cancerkriget.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se