Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Två starka män

Av Ingela - 12 oktober 2008 19:19

Jajamensan! Idag dök dom två starka männen upp och förflyttade ett drygt ton värmeloggs från tomtgränsen till altanen. Själv bar jag väl sisådär fyrtio kilo... Hundarna var överlyckliga över att få besök och helt hjärtslitna över att behöva vara inomhus under själva förflyttningen. Och deras matte, som vaknade i morse och kände sig som världens mest osociala varelse, tyckte också att det var riktigt, riktigt roligt att få besök. Stort tack, Lasse och Lasse, och självklart har ni varsin stjärna i himlen!


När dom hade åkt, gjorde jag ett seriöst försök att få lite jobb gjort. Det gick inte alls. Jag fick inte skrivet ett enda ord. Det är i och för sig inget ovanligt att det blir så. När väl tankarna har mognat där under äggskallen, så blir det en text till slut. Det är bara att göra ett nytt försök i morgon. Inte för att jag tror att det går bättre då. I morgon lär hjärnan ha annat att syssla med. Den stora, definitiva dagen. Men det skriver jag om i morgon, när jag vet hur det gick...


För övrigt har sköldpaddan ökat tempot en smula. Fläskläppen är nästan borta. Jag var lite orolig att det skulle utveckla sig till en rejäl infektion, som efter grovnålsbiopsin, men det verkar ha gått bra. Nu återstår bara att hålla tummarna för att Johan gissade rätt och att det är en helt ofarlig knöl. Hoppas jag får svar redan i morgon.


Jag är dessutom numer helt säker på att det växer ett och annat hårstrå på åtminstone en av dom helt kala fläckarna. Och ett och annat är ju fasen så mycket fler än inget alls! Efter en ganska tung helg, börjar äntligen glasen bli halvfulla igen.

 
ANNONS
 
Peter PC Carlsson

Peter PC Carlsson

13 oktober 2008 22:27

Det gäller att bestämma sig. Jag har slutat snusa för ett par månader sedan och det utan plåster eller liknande. Men visst fan är det jobbigt. Än klarar jag det enbart på mitt beslut och mit vad med min flickvän som slutade samtidigt....

http://enbart.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se