Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Biverkningar eller förkylning?

Av Ingela - 28 oktober 2008 18:53

Visserligen har ju alla sagt att det ska dröja ungefär två veckor innan biverkningarna kommer. Men, jag är ju onekligen jag. Och onekligen har jag historiskt sett både samlat på ovanliga biverkningar och vanliga biverkningar vid lite ovanliga tillfällen...


Inte för att det egentligen har någon större betydelse. Men så trött som jag var igår kväll och idag på förmiddagen, har jag faktiskt inte varit på länge. Och jag är tjock i halsen. Och jag har redan blivit bränd, i armhålan där det är svullet. Vilket väl är det som talar mest för att jag tillhör dom som får biverkningarna tidigt. Brännskador i armhålan tillhör väl inte dom vanligaste förkylningssymptomen...


Jag bestämde mig i alla fall för att lyssna på kroppen och åkte hem tidigt. Och det var riktigt skönt att komma hem. Synd bara att jag måste gå upp så himla tidigt i morgon bitti. Och ännu tidigare än vanligt blir det, för det lär bli frost i natt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se