Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Liten ofarlig cysta

Av Ingela - 30 oktober 2008 19:44

Idag lyckades jag äntligen ringa så pass tidigt till vårdcentralen att jag kunde knappa in mitt nummer. Mitt under lunchen blev jag uppringd av en sköterska. Min knöl visade sig vara en cysta. Fast en godartad och ofarlig sådan! Lite trist att dom inte kunde ta sig den tiden att själva ringa upp och meddela detta. Tycker jag faktiskt. Men skönt ändå att få sortera bort det hela ur medvetandet. Det var ju trots allt det som var meningen med det hela.


Spolningen av venporten gick alldeles utmärkt. Inte för att den släppte något blod ifrån sig, denna gång heller, men det gick i alla fall smidigt och bra att spruta in i den. Nu ska jag förhoppningsvis inte behöva göra något mer med porten förrän den 10 december. Då ska den bort. Yes yes yes!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gabriella

30 oktober 2008 22:28

Dålig stil att inte höra av sig, men trots allt goda besked. Allt annat hade väl varit otänkbart.

Förresten, att få sin venport spolad, är det lika urkigt som det låter? I vilket fall, alltid en lysande start på en middagskonversation med kompletta främlingar. "I morgon tänkte jag få min venport spolad, vad tycker ni förresten om den där Sarah Palin egentligen?".

Sköt om dig
//gabriella

 
Ingen bild

mymlan

31 oktober 2008 22:31

Grattis- vad skönt att det var godartat !

Kram från Mymlan

 
Dockmamman

Dockmamman

2 november 2008 12:00

Vad bra, det måste kännas skönt att inte behöva gå och oroa sig över det...

Sjukvården är så dålig idag, här får man ta reda på sina egna provasvar det säger dom innan man går hem *Surläpp*

Ha det gott

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se