Direktlänk till inlägg 14 november 2008

Ömt

Av Ingela - 14 november 2008 18:52

Skrev just ett rätt långt inlägg som rymde rakt ut i cyberrymden. Tröttsamt. Det handlade i all fall om att jag nu börjar bli märkt av strålarna. Det är rött och det är ömt. Dessutom börjar det bli små "knottror", ungefär som soleksem. Det börjar nog bli dags för kortisonkräm.


Egentligen handlade inlägget om mycket mer än så men det tar vi en annan dag.

 
ANNONS
 
Nilla

Nilla

14 november 2008 20:53

Hej. Har precis plöjt igenom hela din blogg. Jag måste säga att jag är sjukt imponerad. Tackla cancer utan att blinka (som det verkar i bloggen iallafall) OCH sluta röka. Min mamma hade bröstcancer när jag var runt 6 år, minns inte mkt kring det, men hon är ju friskförklarad sen lång tid tillbaka. Ville bara lägga en kommentar om att din blogg verkligen har berört. Klappa vovvarna ifrån mig. (Jag hoppas att det går bra att jag länkar till din blogg från min, annars får du säga till.)
Ha det toppen!

http://nillaraff.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se