Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Pukor och trumpeter

Av Ingela - 25 november 2008 21:28

eller åtminstone ballonger och serpentiner hade ju varit kul att mötas av i morse. Men så mycket koll hade inte personalen. "Jaha är det din sista gång?" Ja. Ja. JA! JA!!!!! Tänk för att det är det! Visserligen är huden mer irriterad och öm än någonsin och det rosslar bra så mycket i halsen. Och biverkningarna ska sitta i ett ett par veckor till. Men jag slipper sitta och åka till Radiumhemmet varenda vardag! Om allt går som det ska, behöver jag inte åka dit förrän i februari! Gissa om jag ska sova till jag vaknar i morgon? Eller, mer realistiskt, åtminstone inte ställa någon väckarklocka. Dom där två väckarbernisarna kommer säkert att få upp mig i ottan ändå...


Jag försökte komma på ett bra sätt att fira min nyvunna frihet och fick för mig att jag skulle ge mig ut på stan och köpa något kul att ha på huvudet eller kroppen. På en lönedag. Tjena hejsan. Det dröjde inte länge förrän jag hade gett upp det projektet. Så firandet fick bestå i att jag väntar till i morgon med att börja med Tamoxifenet. En extra liten dag innan jag börjar samla på nya biverkningar...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se