Direktlänk till inlägg 26 november 2008

Tamoxifen

Av Ingela - 26 november 2008 20:33

Sådärja. Nu har jag tagit min första Tamoxifentablett. Och genast började det kännas konstigt både här och där. Det är väl rädslan för en blodpropp som spökar. Och den är ju dessvärre inte obefogad. Har man blodpropp i familjen, så är risken rätt mycket större. Fast jag tror ju inte att den kommer under dom första dagarna precis, om den nu kommer alls. Däremot har jag haft lite fler stunder än vanligt med rodnande kinder och i och för sig rätt milda svettatacker. Vi får väl se hur detta utvecklar sig.


Det är tydligen många som rekommenderar att man ska ta tabletten på kvällen, för att sova bort dom värsta biverkningarna. Det är möjligt att jag kan tänka mig det så småningom men än så länge föredrar jag att ha lite koll på dom i vaket tillstånd.

 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

26 november 2008 21:36

Jag har nu läst stora delar av din blogg och vet skrutt inte vad jag ska skriva, saknar ord men jag vet att de inte alltid behövs, bara veta att det finns någon räcker.
Kanske inte något du vill höra men min pappa dog i cancer för tre år sedan och nu när jag läst din blogg förstår jag bättre vad han gick igenom när han var sjuk trots att vi stod varandra väldigt nära. Tack.
Kram Ingela

http://crosscreekrapids.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se