Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Snö!

Av Ingela - 27 november 2008 20:01

Nog var det rätt gissat att åka  in till stan i söndags, alltid. I morse åkte jag hem för att lämna hundarna innan jag åkte till Bålsta. Det var nästan en meter snö! Inte helt kul att pulsa 7-8 meter för att få tag på skoveln. En dryg halvtimme tog det bara att få till en gång fram till grinden... Det var sjukt mycket snö, helt enkelt. Och då har ändå nästan hälften redan sjunkit undan, enligt grannarna. Universaltältet, som stått i hundgården i två vintrar, fick till slut anse sig besegrat. Något strömavbrott verkar det otroligt nog inte ha varit däremot.


När jag kom hem igen var det bara att sätta igång och skotta fram en parkeringsplats. Någon decimeter till hade töat bort under dagen men det svåraste var att hitta någonstans att göra av all snön... Det blev inget särskilt stor parkeringsplats. Det var helt enkelt för tungt för att jag skulle orka ta mig an hela utrymmet. Det känns så det räcker ändå runt ärret och under armen. Nu står bilen där i alla fall och morgondagens lilla projekt får väl bli att skotta fram soptunnan. Om det nu inte blir alldeles väldigt kallt i natt, för då lär det bli problem. I morgon ska vi vara hemma och ta det lugnt. Bara vara lediga en hel dag. Förutom skottningen, då.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se