Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Aj!

Av Ingela - 30 november 2008 19:17

Nu har det blivit så pass illa under armen att det faktiskt svider. Antingen är känseln på väg tillbaka eller också skulle det ha gjort väldigt, väldigt ont om jag hade haft känsel... Det är förresten inte bara under armen som det är rött längre. Hela strålområdet lyser och här och där är det knottror också. Undrar hur detta ska sluta.

 
ANNONS
 
Ingabritt

Ingabritt

1 december 2008 10:10

Du har fått en utmärkelse av mej på min sida! Kan dessutom berätta att mina brännskador också var rätt ilskna, men de bleknade ändå ganska fort, så håll ut.

http://www.greklandnu.blogspot.com

 
Dockmamman

Dockmamman

2 december 2008 06:54

Jag hoppas verkligen att du klarar dig från att det blir värre, jag tänker på dig/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kattie & Sam

2 december 2008 10:39

Ingela!

Hoppas att det onda ger sig aj, aj...

Igår skulle du sett.. Sam!! och jag satt upp julgardiner i köket. Jag försökte få upp dom och Sam försökte dra ner dom! Idag ska jag, VI!!, fortsätta med att tvätta golven. Sam har säkert nån ide om hur det ska gå till!?
Yoker och Busan är säkert också bra på julbestyr... krama dom från mig!!

En stor styrkekram till dig

// Kattie & Sam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se