Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Näst sista julbordet

Av Ingela - 20 december 2008 16:53

Ja, näst sista julbordet för året i alla fall. I går intogs det i sällskap med pensionärerna. En mycket intressant upplevelse. Tydligen har jag tillräckligt mycket hårfjun på skallen för att den som inte visste något innan, inte nödvändigtvis drar slutsatsen cancer. Vilken känsla! Att få mötas av en frågande min när jag svarar "jo, NU är det bra" på den hemska, vidriga frågan "Hur mår du"".


Att jag sen gärna kunde må bättre, blir av underordnad betydelse. Men visst vore det kul att slippa ledvärk och illamående. Och den där j....a magen som inte har fungerat sen i våras. Annars är väl egentligen humörväxlingarna värst. Så länge som aggressionsattackerna riktar sig mot icke levande ting, går det väl an, men det händer då och då att det kommer människor eller hundar i kläm... Det finns naturligtvis inte stjärnor i himlen nog för att ursäkta ett sånt beteende men alla ni som råkat komma i vägen för klimakterieBusan får ändå varsin som lite plåster på såren!


Idag har vi i alla fall varit på långpromenad, jag och knähundarna. Och passat på att kliva i alla lerpölar som fanns. Inte för att jag längtar efter att få skotta men lite snö vore faktiskt kul. Om inte annat för att slippa få in alla lerpölar i sängen...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se