Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Riktigt Bra Musik

Av Ingela - 20 december 2008 19:11

Kan inte låta bli att skriva ett inlägg om just detta ämne. Att man ska behöva drabbas av en dödlig sjukdom för att påminnas om att man faktiskt inte kan leva utan. Och då menar jag bra musik. Musik med stort M. Musik som får en att nyfiket undra vad som kommer i nästa takt, även om man hört den tusen gånger. Musik som får en att spricka ut i ett fånigt leende. Musik som väcker danslusten! I somras återupptäckte jag Groupa och Filarfolket under mina rallyturer i skogen. Nu är det Hedningarna. För några veckor sen letade jag rätt på min bärbara mini-disc och hittade några riktiga gamla godingar. Bland annat Hedningarnas första skiva. I torsdags fiskade jag upp tre cd-skivor med Hedningarna ur brevlådan. Oj! Är det en skiva man bara måste ha hört innan man dör, så är det nog Kaksi... Fast om man lägger till Tina Vieri från Trä, så dör man extra lycklig!

 
ANNONS
 
Häxmamman

Häxmamman

23 december 2008 09:46

JAg hoppas verkligen att du får uppleva mer musik innan du dör, musik är bra för alla sinnesstämmningar och det gör att man får upp många minnen man glömt...

Ha en riktigt God Jul/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se