Direktlänk till inlägg 24 december 2008

God Jul!

Av Ingela - 24 december 2008 12:54

Åtminstone betydligt bättre idag än igår. Jag mådde lite illa när jag vaknade men lyckades ändå få i mig två kokta ägg och en hård ostsmörgås. Än så länge har jag inte behövt någon Imodium. Peppar, peppar.


Nu sitter jag och laddar upp för att bege mig till syster-yster och svåger för att äta ännu lite mera julmat. Hundarna får vara hemma idag, så blir det lite lugnare för alla oss andra. Och för hundarna också, förstås. Vi har precis varit ute på en rejäl promenad så dom lär sova gott. Och jag har ett giltigt skäl för att åka hem i god tid.


Till alla er därute, tålmodiga och trogna som enstaka och slumpartade läsare vill jag önska en riktigt God Jul! Är det någon dag man ska dela ut stjärnor i himlen, så är det väl just idag. Så då gör jag det! Till alla snälla barn som gjort sig förtjänt av åtminstone en julklapp från Tomten. Och alla andra också.

 
ANNONS
 
Lena Hulten wilson

Lena Hulten wilson

24 december 2008 14:34

Ville bara önska dig en GOD JUL..Läser din blogg varje dag..ÄVen om jag inte kommenterar..Önskar dig allt gott.Går igenom samma sak..Varma JULkramar från Lena

http://turnip-fossilla.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se