Direktlänk till inlägg 28 december 2008

Mellandagar

Av Ingela - 28 december 2008 18:10

Mellan jul och nyår. Varje år undrar man om det ska dyka upp ännu ett pucko som tycker att det är kul att smälla smällare. Eller fyrverkerier. Och tyvärr gör det det. Dyker upp nya puckon, alltså. Och tyvärr är dom gamla kvar... Det skulle väl gå an om dom höll sig till bestämda tider. Inte för att jag kan göra mycket för att hjälpa min stackars darrande Busa men då är det ju ändå begränsat.


Magsjukan verkar ha gett sig. Ja, så pass som man tydligen får nöja sig med när man lever med cancermage. Ett par månader till är tydligen helt enligt mallen. Som lite kompensation har jag i stället fått halsont. Och lite snuva. Och lite feber. Och precis så sjukt är det att det faktiskt känns jätteskönt att få vara lite normalsjuk. Lite helt vanlig influensa. Yippeee!!!

 
ANNONS
 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

30 december 2008 08:50

Jag önskar dig en riktigt gott nytt år och jag skickar många friska fläktande vindar från Jämtland så ditt år ska bli det underbaraste du upplevt/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lars

30 december 2008 16:24

Hej Du vän i skogen. Jag tillåter mig att känna stor beundran för Din styrka och energi och glädjas över att få vara Din vän. Och med dessa enkla rader vill jag också önska Dig och knähundarna ett riktigt Gott Nytt År med en stor varm kram.

 
Ingen bild

Kattie & Sam

31 december 2008 17:41

En STOR Nyårskram till Dig och vovvarna!!

// Kattie & SAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se