Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Gott nytt!

Av Ingela - 31 december 2008 17:32

Åtminstone önskas alla som är kloka nog att låta bli alla dessa små och stora smällare ett riktigt gott nytt år och framför allt en trevlig nyårsafton! Det är lika jobbigt varje år när man ligger där med en skakande hund. Jag har försökt att dra för alla persienner, har alla taklampor tända och både TV och stereo står och vräker ut ljud på hög volym. Men det verkar inte hjälpa alls. Tur ändå att man bor på landet där det inte smäller hela tiden i flera veckor... Ingen av hundarna ville ens gå ut och kissa efter maten. Vi lär väl få gå upp extra tidigt i morgon.


Precis som om jag inte borde ha lärt mig vid det här laget... Så fort som jag hade dristat mig till att blåsa faran över efter magsjukan, så kom den naturligtvis tillbaka. Igår var det dags för risdiet igen. Egentligen borde jag väl ha nöjt mig med det idag också men det var ju ändå nyårsafton! Så efter en potatisgratäng mår jag väl ungefär så illa som man kan må, utan att spy. Men det blev väl en logisk avslutning på detta år där jag blev snuvad på alla andra storhelger också.


Man behöver i alla fall inte vara särskilt röksugen när man mår illa. Om man nu ska se något positivt i det hela. Om jag räknar rätt så har jag nu varit rökfri i elva veckor och två dagar. Rätt imponerande om jag får säga det själv! Så det tänkte jag fortsätta vara. Några andra nyårslöften bryr jag mig inte om.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se