Direktlänk till inlägg 1 januari 2009

Det stora lugnet

Av Ingela - 1 januari 2009 13:20

Alla smällande grannar tog nog ut sig igår för idag har jag hört en enda liten smäll. Och fram till ca halv ett var det fullständigt knäpptyst ute. Vi är rätt trötta vi också. Det tog ett tag innan vi somnade om efter det största oväsendet vid midnatt. Men nu är det värsta över för den här gången. Hoppas jag.


Lite kallare är det idag men fortfarande strålande sol. Vi har klarat av dagens långpromenad och jag sitter just och pular med lite jobb, i väntan på Ivanhoe. Det är visserligen många år sen jag tappade räkningen på hur många gånger jag har sett den filmen. Särskilt bra är den väl inte heller. Men det hör till, även om man numer måste plågas med reklamavbrott.


Så nu återstår att se om tårarna ska börja rinna under filmen. Jag har nämligen insett att det nog kan vara en av biverkningarna av Tamoxifenet. Jag har väl i och för sig alltid haft lätt för att fälla en tår till sorgliga filmer men på senaste tiden har det blivit riktigt illa...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se