Direktlänk till inlägg 3 januari 2009

Lugnet fortsätter

Av Ingela - 3 januari 2009 19:00

Några av grannbarnen satte igång igen på nyårsdagen med småsmällare. Jag gick ut och förklarade för dom hur jobbigt det var för Busan och dom höll med om att det faktiskt kunde räcka med att dom fick smälla hela nyårsafton. Inte trodde väl jag att det skulle hålla i sig mer än nån kvart men det gjorde det. Inte en enda liten "poff" sen dess. Därifrån i alla fall. Varsin stjärna till er barn som lyssnar och tar konsekvenserna av det ni hör. Om ni kunde lära era föräldrar också...


En liten tår blev det under Ivanhoe. När Womba erbjuder sitt liv. Annars var jag mest fascinerad av att konstatera att dom dumma riddarna på något sätt bara blir yngre (och snyggare) för varje år som går. Och att den noble Athelstone alltmer framstår som den mest sympatiske av alla...


Idag lyste solen med sin frånvaro. Men det var rätt OK ändå, med tanke på att det faktiskt har varit rätt många riktigt fina dagar. Det kom några snöflingor på eftermiddagen men dom kom av sig fort. I natt blir det tydligen kallt igen. Termometern är redan nere på -11,5.


Nu har vi i alla fall kommit en liten bit in på det nya året. Mitt första sjukdomsfria år. Vad jag vet. Första kontrollen blir om en månad och då får jag väl reda på hur ofta jag ska in för besiktning. Vid det här laget bör jag väl ändå kunna blåsa faran över för strålskador? Jag har fått ny hud där det behövdes och rosslingarna har upphört. Rörligheten i axel och arm är väl kanske inte den bästa men det är helt och hållet mitt eget fel. Jag har helt enkelt fuskat hejvilt med sjukgymnastövningar under helgerna, så det ordnar nog till sig med lite disciplin. Men annars så är det bara lite rodnad hud under operationsärret kvar.


Håret växer på. Det är väl sisådär en centimeter långt nu. Lite drygt. Just nu är det inne i en fas där man väldigt tydligt ser hur mina virvlar sitter. Man ser också hur det kan komma sig att jag alltid har haft min bena på ett och samma ställe. När det gäller färgen, så är det nog bara att konstatera att det som kommer uppe på huvudet är grått. Eller kanske gråvitt. Spikrakt är det än så länge. Det kan vara önsketänkande men jag tycker att det börjar se ut som att ögonfransarna har börjat växa igen. Vill gärna att det ska vara så!


Men en bit in på det nya året var det. Och dags att dela ut stjärnor till er 567 som besökte min blogg under december. Jag fattar verkligen ingenting. Jag var så beredd på att det på sin höjd kanske skulle finnas nån enstaka läsare kvar, nu när jag har sänkt mina ambitioner och inte längre skriver varje dag. Och inte har så himla mycket att skriva om. Längre. Känns det som. Men att ni faktiskt kommer på besök, känns lika stort som det har gjort hela tiden! Så varsin stjärna i himlen, kombinerad med en önskan om det bästa 2009 ni kan få! 
ANNONS
 
christel

christel

4 januari 2009 16:30

Hallå Busan!!! God fortsättning på ett friskt år !!! Hur e det med dig? Det verkar bra det lilla jag har hunnit läsa..E ju så längesen jag hade tillgång till min egna dator o mina egna adresser men nu e det igång igen tack o lov... Hoppas verkligen att allt e bra med dig för nu gäller bara friska tag för oss eller hur... Va rädd om dig o stor kram på dig från christel

http://kristallens.blogg.se

 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

6 januari 2009 14:08

Det hörs som om du har haft bra helger, jag tror också på 2009, det här året är vi kämpars år...

Kampen är svår och den har bara börjat men vi är många som kämpar och vi har varandra här i cybervärlden där du har dela ut dina fina stjärnor till oss alla...

Klart att detta år ÄR VÅRT/Många kramar från mig

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se