Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

Tillbaka i vardagen

Av Ingela - 8 januari 2009 06:41

Nu har jag visserligen jobbat hemma varje dag sen nyårsdagen men gårdagen kändes ändå som en ordentlig rivstart. Jag hann knappt med att fika. En sak hann jag med i alla fall och det var att ringa till min kontaktsköterska. Så nu har jag en återbesökstid den 3 februari. Lite spännande. Lite nervöst. Och faktiskt lite förväntansfullt. På något underligt vis. Fast så konstigt är det kanske inte. Jag har ju ändå varit på alla möjliga olika besök med behandlingar, provtagningar och olika kontroller under en väldigt lång tidsperiod. Och så helt plötsligt ska man stå där på alldeles egna ben. Då känns det lite tryggt att bli inkallad till boet igen, om än bara för en halvtimme.


I förrgår när jag kom hem drog jag fram vågen ur garderoben. Det var ingen rolig upplevelse. Fast hur o-rolig den var, dvs hur mycket jag faktiskt väger, behåller jag för mig själv. Det får finnas gränser för hur mycket man lämnar ut på en blogg. Men så mycket kan jag ändå avslöja att jag har gått upp fyra kilo sen fredagen före jul! Visst brukar jag kunna lägga på mig ett kilo under julhelgerna. Kanske till och med två. Men fyra! Och då har jag ändå medvetet hållt igen den här gången. Det är nog bara att inse att Tamoxifenet har gjort sitt. Och om jag inte hade hållt igen, hade jag väl gått upp ännu mer...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se