Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Ett kilo lättare

Av Ingela - 11 januari 2009 15:24

Efter tisdagens chockbesked på vågen, bestämde jag mig för att ta tag i det hela. Så nu har jag ätit mindre och rört mig mer och belönades alldeles nyss med åtminstone ett tappat kilo. Det är bara att hoppas att det något sundare livet ger effekt på sömnen också. Jag sover fortfarande väldigt dåligt. Inga som helst problem med att somna men när jag vaknar sen mitt i natten, så tar det timmar att somna om. Den enda ljuspunkten är att den vakna stunden kommer senare och senare, så det är på rätt väg i alla fall.


Idag har jag haft en illamåendedag igen. Inte så illa att jag behövde ta medicin men tillräckligt mycket för att bli åksjuk när jag körde in till stan. Än så länge går det att hantera biverkningarna av Tamoxifenet, tycker jag. Riktigt bra till och med. Utom möjligen det där med att stortjuta så fort det visas något som ens påminner om sentimentalt på TV. Helt seriöst, vem grinar till "Lilla huset på prärien"...

 
ANNONS
 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

14 januari 2009 12:08

Jo jaaag!
Jag minns när jag väntade minsta pojken så satt jag och flickorna och tittade på en film...

Så var det så att en pojke fick inte en boll och jag grät stora floder och barnen satt med uppspärrade förskräkta ögon...

Kram på dig

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se