Direktlänk till inlägg 24 januari 2009

Fortsatt patetisk...

Av Ingela - 24 januari 2009 19:17

Inte nog med att jag störtbölar framför "Lilla huset...". I går var det dags för en nostalgitripp i körvärlden igen. Och vad hände? Jomenvisst, fröken Edlund satt där med tårkanalerna öppna så fort "Pingst" och "Kung Liljekonvalje" strömmade ut ur högtalarna.


Det här med Stayfriends väcker upp många minnen. Inte minst körminnen. Efter "gråtmusiken" gick jag över till mer avancerad körmusik och fastnade i Lidholms Laudi. Det absolut svåraste verk jag nånsin varit med om att uppföra. Vilka minnen det väcker. Jag hade precis fått erbjudandet om att gå med i Cantuskören, vilket var ungefär det största och finaste erbjudande man kunde få under gymnasietiden. Jag gick dit med alla nerver på utsidan och hamnade mitt i en repetition av Laudi... Värre än så här kan det väl knappast bli, tänkte jag och höll mig kvar - i näsyan tjugo år. Och mycket riktigt, svårare än Laudi blev det inte!

 
ANNONS
 
Kicki

Kicki

26 januari 2009 11:08

hallåj Ingela...
nu va de ett tag sen jag va in å läst i din blogg....men ett snabbt översådande, så ser jag att du mår rätt ok!!!
Hmmm...sjunger du i kör??? Jag gör det, me mina hundar när dom inte vill hålla kä....tyst!!! hi hi...
jag har nominerat dig Ingela. För ditt skrivande.....för att du låter oss andra få läsa om din "vardag"....
Du kan gå in i min blogg å kika.....
ta hand om dig å sjung försiktigt....å på me broddar.....shit va halt de e!!!!
KRAAAAAAAAM Kicki

http://www.rickebyhundhotell.se

 
Malin

Malin

26 januari 2009 21:19

Hej Busan!
Hittde dig genom cancertjejer och har läst och läst och känner igen så mycket. Skönt att du mår bättre, att den tuffa behandlingen är över och att håret är på utväxt. Har det börjat få en annan färg nu? Mitt var ganska grått de första cm men sedan ändrade det sig. Varm kram Malin :)

http://www.malinlonn.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se