Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Jag stannar hemma en dag till

Av Ingela - 15 februari 2009 11:44

Egentligen hade jag tänkt åka in till stan idag, för att fixa med rumsbytet. Men jag ångrade mig. Jag lär varken ha ork eller tid att åka fram och tillbaka den här veckan heller och då känns det bäst att passa på att njuta av lugnet. Jag har inget i kalendern förrän tio i morgon, så då kan vi ta det lite lugnt även i morgon bitti. Jag får påminna mig ibland. Om att jag faktiskt har varit allvarligt sjuk. Och att det vore rätt korkat att jobba ihjäl mig när jag nu har överlevt resan i cancerlandet.


Så rumsbytet blir klart när det blir klart. Och jag tänker inte ha dåligt samvete för att jag tar lite ledigt på en ledig dag. Fast jag behöver nog sätta mig en stund med lite skrivjobb, ändå. Helt ledig är väl att ta i, eller? Men jag tar mig tid att kika in på Facebook idag också. Inte riktigt samma aktivitet som igår men några oroliga cancertjejer har jag i alla fall hittat. Det går nämligen inte att komma in på vårt forum. Det har i och för sig hänt förr, i samband med uppdatering, men lite nervöst är det ändå.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se