Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Nästan bara framåt

Av Ingela - 20 februari 2009 17:26

En hel vecka till. Mycket jobb och dåligt samvete för hundarna. Nästan som vanligt med andra ord. Fast inte riktigt, ändå. Jag läste igenom mina egna blogganteckningar härom dagen. Lite på förekommen anledning. Jag lade ut en länk på Facebook och vet att några där har varit inne och läst och också kommenterat i min logg. För första gången kunde jag  läsa utan att gråta. Det kändes väldigt distanserat. Inte som att det var någon annans blogg. Nej, jag brukar lipa desto mer just i andras bloggar. Utan mer som att jag är redo att lämna det värsta bakom mig. För den här gången i alla fall. Lite realist får jag väl ändå vara.


Torsdagen bjöd på en riktig upplevelse. Först gjorde jag och Lise-Lotte slag i saken och tog en gemensam lunch. Hur kul som helst! Men inte nog med det - på kvällen blev vi inviterade av Katarina på konsert i Berwaldhallen. Rachmaninovs tredje pianokonsert, ett pianostycke av Debussy och Ravels La Dance. Oj! Jag blir alldeles lycklig bara av att tänka på det! Efter konserten satt vi både länge och väl på en restaurang på Kungsholmen och pratade om allt möjligt.


Idag gjorde i och för sig sömnbristen sig påmind. Jag var trött som synden hela dagen och tog mig nätt och jämnt igenom programmet. Nu är vi i alla fall hemma i spenaten igen och andas med djupa andetag!


Och, Häxstickande mamman, det är jag som är otydlig! Det vore väl rakare att skriva ut att det är cancersystrarna jag menar. När cancersystrarna kommer in och lämnar ett tassavtryck, ger det både en speciell sorts styrka och mod. Och det är precis det jag hoppas ge till andra cancersystrar. På deras bloggar.

 
ANNONS
 
A-K

A-K

20 februari 2009 18:54

Kikar in för att ge dig en dos styrka och mod! Skönt för dig att kunna gå vidare och lämna det jobbiga bakom dig!
Det ger mig så mycket att kika in här emellanåt och glädjas åt att du kommit så långt - och veta att jag kan vara där om några månader!
Kram på dig! A-K

http://bliavmedcancer.blogspot.com

 
Ingen bild

Lise-LOTTE

20 februari 2009 21:57

Jag blev så upplyft av den trevliga lunchen, konserten och kvällen att jag satt uppe till klockan 3 i natt. Gäsp. Fast jag jobbade ju inte i dag så jag var ute och stavgick och mös i solen. Alldeles... alldeles... alldeles uuuunderbaaart!
Nästa vecka har jag tre gånger tio timmars jobb i alla fall. De ringde från Dagen i dag. Alltid något. Och jag gillar verkligen att vara där. Bra vibrationer.
Hoppas att du får vila dig i helgen och gosa riktigt mycket med knähundarna!

 
Häxstickande mamman i Jämtland

Häxstickande mamman i Jämtland

22 februari 2009 07:36

Åh, tack för ditt svar, jag kan vara vimsig eller jag är väl det mest hela tiden *Ler*

Jag blir så glad när jag kommer in till din blogg, det ger mig positivt tänkande...

hade en svår dag häromdagen då jag läste en blogg som var så sorglig och då had jag själv varit på traumacentret och gått igenom mitt svåra och det tog knäcken på mig...

Man ska nog hälsa på i sådana bloggar när man inte mår så dåligt själv, men jag är så glad för din skull att du kan med det du går/gått igenom kan vara så glad och ge oss andra glädje i vardagen...

du visar mig att det finns en dag i morgon också/Kramar i massor

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se